Шефът на Комплексния онкологичен център в Пловдив -  д-рр Тихомир

...
Шефът на Комплексния онкологичен център в Пловдив -  д-рр Тихомир
Коментари Харесай

Предлагат смяна на директора на Онкото в Пловдив, докато кметът е в Брюксел

Шефът на Комплексния онкологичен център в Пловдив -  д-рр Тихомир Дерменджиев да бъде освободен предварително като шеф на сдружението.  Това предложение ще се гледа на идната сесия на Общинския съвет.  То е импортирано в деловодството на Общинския съвет на 21 февруари от зам.-кмета Владимир Темелков, в качеството си на изпълняващ длъжността кмет на Община Пловдив.
Прочетете още
Причината е, че кметът Костадин Димитров е в Брюксел, като там е и отрасловият зам.-кмет по опазване на здравето Иван Стоянов.  Предложението е в съгласие от зам.-кмета Николай Бухалов, който извършва функционалностите на Стоянов, като зам.-кмет по опазване на здравето и новата шефка на отдела Лилия Недева.

Мотивите за промяната на доцент Тихомир Дерменджиев в „ интерес на работата на КОЦ – Пловдив ”.  В същото предложение е записано, че се избира краткотраен шеф на лечебното заведение, само че не записано неговото име.

На днешното съвещание на Комисия „ Здравеопазване и обществени действия ” към Общинския съвет от страна на Община Пловдив е била шефа на отдел „ Здравеопазване ” Лидия Недева.  Тя не споделила кой ще поеме краткотрайно лечебното заведение, до момента в който се организира новия конкурс. Недева е обяснила пред комисията, че казусът с шефа на КОЦ – Пловдив са капиталови разноски, които са желани от него, само че не са били обосновани. Точката е била позволена до дневния ред на съвещанието на 29 февруари.

С друго предложение ще бъде заменен и шефа на ДКЦ – 1 - доктор Евелина  Славчева. Предложението е на зам.-кмета по финанси и обществени действия Женя Петкова. От претекстовете излиза наяве, че  Славчева е поискала да напусне по персонални аргументи, като освобождението й е по взаимно единодушие.  До провеждането на конкурс отпред на някогашната поликлиника ще застане доктор Васил Ковачев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР